[Update] In2Bake met zonder e-nummers!

  02 February 2015 15:03:31        Overig    , , ,  4 Comments.
in2bake met zonder e-nummers.
in2bake met zonder e-nummers.

Het is natuurlijk altijd goed om op je gezondheid en op wat je binnenkrijgt te letten. In die laatste categorie kwam ik bij de Jumbo in2bake Pantique tegen Wij zien hier in dat mooie groene blad duidelijk E-Nummer vrij staan. Nieuwsgierig als ik ben kijken we natuurlijk even bij de ingredienten.

In2bake met zonder e-nummers ingredienten

In2bake met zonder e-nummers ingredienten

En inderdaad er staan geen e-nummers op de verpakking, maar zo tegen het einde vinden we ascorbinezuur. Ook wel bekend als Vitamine C. En je raad het nooit, dat is e300.

AARHHGHG E-NUMMERS BAH!

Wel nee nergens voor nodig, neem een appel, lekker gezond en groeit zo in de vrije natuur. Voor alle E-nummers zijn slecht roepers:

 

Een appel bevat onder andere:

appelzuur (E296)
vitamine C (E300)
barnsteenzuur (E363)
pectine (E440)
cellulose (E460)

Maakt dit een appel slecht? Nee want deze e nummers komen gewoon uit de natuur. Oftewel, hype het e-nummers zijn slecht niet zo, ja er zijn er een paar discutabel maar nee ze zijn niet allemaal slecht.

 

[Update]

Reactie in2bake:

Wij zijn afhankelijk van de informatie die onze producent aanlevert. Wij gaan uitzoeken hoe dit zit, zodra wij meer weten nemen we contact op.

4 comments
 • arthur de kam says:

  Graag wil ik u telefoonnummer ontvangen zodat ik contact met u oo kan nemen.

 • Piet says:

  Titel “met zonder ” dat kan toch niet ? Het is patat met of een parat zonder

  • Gerwin says:

   Klopt ūüôā De titel is een speling op het feit dat er op staat zonder e-nummers. Maar deze er wel inzitten, vandaar het niet geheel correcte met zonder.

 • Dalton says:

  Retrait√ɬ© de la fonction publique, je suis parti √ɬ† la retraite avec 80% de mon salaire de base, c’est vrai. MAIS, mon dernier salaire √ɬ©tait constitu√ɬ© de 50% de primes diverses et 50% de mon salaire de base. RESULTAT ma retraite repr√ɬ©sente 45% de mon dernier sa#r0ae&l823i;Il ne faut pas croire que nous sommes mieux lotis que les autres, sachant que les primes sont l√ɬ† pour compenser une diff√ɬ©rence de salaire avec les cadres du priv√ɬ© qui ne se retrouve pas forc√ɬ©ment √ɬ† la retraite…

Post Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *