Fotografie in beeld

  25 January 2017 12:00:10        Sd-Card    , , ,  No Comments.
Tamara Terzic
Workshop van Hans van Eijsden @ Fotografie in beeld Model: Tamara Terzic Mua: Ayse Aslan

En dan nu in de afdeling, dingen die Gerwin niet zo vaak doet.

 

Afgelopen November ben ik tijdens mijn vakantie bij de Fotografie in Beeld beurs geweest. Aldaar heb ik een aantal workshops en lezing bezocht waaronder de Workshop van Hans van Eijsden: Licht & Expressie met Tamara Terzic. Tijdens deze workshop werd er verteld over contrasten licht en flitsers. Uiteraard heb ik geen full frame camera die hier makkelijk ingezet kon worden dus had ik van te voren geregeld met Hans dat ik zijn oude camera mocht lenen. (Had ik al verteld dat Hans en ik iets doen met webhosting?)

 

Uiteraard ben ik een absolute amateur op dit gebied, en zijn er mensen beter in dan mij. Maar ik heb foto’s gemaakt, ik heb de moeite genomen om dit in Capture One te gooien en wat nabewerking op los te laten. Dus waarom zou ik dit ook niet delen met de rest van u ter lering en vermaak. ¬†En nu zonder verder omhaal: Tamara Terzic in kleur en zwart wit.

Post Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Us

Nou is us een beetje overrated. But hey Ik ben Gerwin meer info op de about page